Elektromos fűtőpanel kisokos

05.10. pénteken ügyfélszolgálatunk és bemutatótermeink ZÁRVA tartanak!

Fűtőpanel Kisokos: hogyan és mi alapján válassz?

A piac számos alternatívát kínál elektromos fűtőpanelekre, ezért nehéz első ránézésre megállapítani, hogy melyik lenne számunkra a legjobb. Ebben a cikkben sorra vesszük, hogy mik lehetnek azok a szempontok, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni! 
A cikkben szereplő legtöbb képet ügyfeleink küldték a minden évben megrendezésre kerülő fotópályázatunkra. Itt még több ilyen képet találhatsz!


Új vagy régi ház?
Elsősorban az a kihívás, hogy meg tudjuk fogalmazni azokat az igényeket, melyeket a fűtéssel szemben támasztunk, tehát kezdjük innen. Mi az, amit fűteni szeretnénk? Ha az épület új, akkor ezzel nem sokat kell foglalkoznunk, hiszen a norvég fűtőpanelek az északi országokban sokkal hidegebb éghajlaton is kiválóan teljesítenek, ezért egy hazai, új építésű házban sokkal kevesebbet kell teljesíteniük a biztonságos, komfortos meleghez. Ennek alapján a norvég fűtőpanelek közül bármelyik megfelel a célnak. 

Ha az épület régi, vagy a szigetelés nem a legkorszerűbb, akkor azért ajánljuk a Glamox fűtőpanelt, mert a meleget nem a hátoldalon vagy a tetején, hanem az elején juttatja a légtérbe, és ezáltal a fal nem nyeli el a hőt. Ugyanez igaz a nagy belmagasságú épületekre is, ebben az esetben is a Glamox lesz a megfelelő megoldás. Ez a legszélesebb norvég panel, ezért a legnagyobb „légfüggönyt” képezi, mely komfortosan átjárja a szobát. Ha az épület korszerű, akkor is választhatjuk a Glamoxot, de akár a teljes termékpalettából válogathatunk.


Letisztult esztétikum
Ha a színes és modern formavilágból választanád, akkor az Adax Neo vagy az üveg előlapos Adax Clea Wifi készülékeket ajánljuk figyelmedbe.

Az Adax Neo sokféle színben kapható, a termosztátja programozható, letisztult, modern. A róla alkotott vélemények és vásárlói tapasztalatok alapján alátámasztható, hogy az esztétikum nem megy a műszaki tartalom rovására: ebben a készülékben egyszerre jelenik meg a szépség és norvég fűtőpanelekkel szemben támasztott magas műszaki igényesség.

      

Ha még többre vágysz és szeretnéd, ha  a szobád minden egyes porcikáján látszódjon a high-tech vonal, akkor sem kell kompromisszumot kötnöd, ugyanis az Adax Wifi fűtőpanelnek van egy üveg előlapos változata, amelyet Cleának hívnak. Az Adax Wifi Clea fekete előlapja miatt hamarabb hasonlít egy LED TV-re, mint  fűtőpanelre, a fehér üveglapos Adax Wifi Clea pedig nem hivalkodóan simul  a falra, gyakorlatilag bármilyen enteriőrben  megállja a helyét.

   


Legkedveltebb fűtőpanelünk
Ha olyan elektromos fűtőpanelt választanál, ami nemcsak szép és modern megjelenést ad a helyiségnek, de mindent (is) tud, akkor erre egyértelmű a válasz: Adax Wifi. Ez a fűtőpanelünk mobilapplikáció segítségével gyakorlatilag bárhonnan irányítható, tetszőlegesen programozhatod és láthatod távolról a fogyasztást.

Ha hosszú távra tervezel és az egész lakást elektromos fűtőpanelekkel szeretnéd fűteni, akkor szinte biztos, hogy ez lesz a legjobb fűtőpanel, amelyet választhatsz! Az Adax Wifi mellett döntött vásárlóink szinte kivétel nélkül azt mondták, hogy soha nem választanának mást. Nézd meg a Facebook oldalunkon az Adax fűtőpanel véleményeket!

      


Egyszerű kezelés
Ha Te inkább az egyszerűbb megoldások híve vagy, és nincs szükséged a távolról irányíthatóságra, vagy a programozhatóságra, akkor két opció közül is választhatsz:

A Beha elektromos fűtőpanel kinézetében is követi a letisztult, egyszerű, skandináv vonalakat. Kiáramló nyílásai a panel elején helyezkednek el. A kívánt hőmérsékletet egy tekerőgomb segítségével állíthatod be, de opcionálisan Bluetooth-on keresztül is irányíthatod vagy programozatod a fűtőpanelt.

   

Az Adaxnak is van egy tekerőgombos, egyszerű kezelésű verziója, az Adax Eco. Ezt a fűtőpanelt akkor ajánjluk neked, ha egy kedvezőbb árfekvésű, az Adax paneleknél megszokott, elegáns és letisztult külsejű készüléket szeretnél és nincs szükséged a heti szintű programozhatóságra. 

      


Ha a fenti szempontok alapján úgy érzed, maradt még kérdésed, fordulj hozzánk bizalommal! Kollégáink minden olyan segítséget megadnak, amely alapján a legjobb döntést  tudod meghozni lakásod, házad maximális komfortja érdekében.